Saturday, 18 May 2013

gangam style cover by jayesslee



assalamualaikum semua. by the way  hari ni aku nak kongsikan satu video kat dalam YOUTUBE. video ni pasal apa? korang nampak gambar pon dah tau video ni pasal dua orang budak perempuan  yang letak nama diaorang dekat  dalam youtube tu "jayesslee" buat cover lagu gangam style versi acoustic tapi diaorang ubah jadi lagu ni  sentimental pulak but goodjob dekat diaorang sebab lagu ni memang lagi sedap di dengar dari lagu penyanyi asal iaitu PSY.. lagu ni ada banyak versi dah sekarang dengan drum and bass gitar sekali ada. yang penting lagu ni memang best gila lah tak salah telinga aku ni dengar hari-hari aii. harap korang terhibur. -..-





No comments: