Wednesday, 9 January 2013


assalamualaikum....
harini aku malas dah nak cerita tentang couple dalam blog aku ni. yang aku nak cerita sekarang tentang CINTA yes! cinta okay bukan cinta monyet mase zaman sekolah dulu. aku dah tamat zaman persekolahan lame dah ye. buat masa sekarangaku ni masih mencuba untuk mencintai seorang budak ni. okay die atas aku satu tahun dan die lagi tinggi dari aku ni. yes aku ni tak lah tinggi mane pon tinggi baru 150cm emmmm sangat kesian kan tapi takpe yang penting aku tau aku comel. hahaha (ehemjharap jangan jeles ye sayang) alahai budak ni aku kenal dekat BBM je die yang add bbpin aku dulu tau. emmmm oky okay aku tak dapat nak cerita panjang ni esok sambung lagi. nak pergi kerja dulu.......... bye bye...





No comments: