Saturday, 31 August 2013

Assalamualaikum...
Malam yang indah utuk post "something" dalam blog ni. bintang penuh memenuhi ruang angkasa serta bulan mengambang membuatkan lagi brkobar-kobar nak menekan keypad phone (maaf aku pakai phone je lappy takde) tengah sibuk layan anak buah main bunga api tetiba terpandang bulan & bintang, peerrgghh time tulah aku tetiba sebak teringat kat DIA. haih kenapalah DIA tinggalkan aku semasa aku memerlukan. yaallah kalau ini yang tertulis aku redha hanya satu yang aku minta, berikanlah kebahagian yang seharusnya dia dapat walaupun bukan dari AKU.

No comments: