Saturday, 31 August 2013

Assalamualaikum...
Malam yang indah utuk post "something" dalam blog ni. bintang penuh memenuhi ruang angkasa serta bulan mengambang membuatkan lagi brkobar-kobar nak menekan keypad phone (maaf aku pakai phone je lappy takde) tengah sibuk layan anak buah main bunga api tetiba terpandang bulan & bintang, peerrgghh time tulah aku tetiba sebak teringat kat DIA. haih kenapalah DIA tinggalkan aku semasa aku memerlukan. yaallah kalau ini yang tertulis aku redha hanya satu yang aku minta, berikanlah kebahagian yang seharusnya dia dapat walaupun bukan dari AKU.

Saturday, 18 May 2013

gangam style cover by jayesslee



assalamualaikum semua. by the way  hari ni aku nak kongsikan satu video kat dalam YOUTUBE. video ni pasal apa? korang nampak gambar pon dah tau video ni pasal dua orang budak perempuan  yang letak nama diaorang dekat  dalam youtube tu "jayesslee" buat cover lagu gangam style versi acoustic tapi diaorang ubah jadi lagu ni  sentimental pulak but goodjob dekat diaorang sebab lagu ni memang lagi sedap di dengar dari lagu penyanyi asal iaitu PSY.. lagu ni ada banyak versi dah sekarang dengan drum and bass gitar sekali ada. yang penting lagu ni memang best gila lah tak salah telinga aku ni dengar hari-hari aii. harap korang terhibur. -..-





Wednesday, 9 January 2013


assalamualaikum....
harini aku malas dah nak cerita tentang couple dalam blog aku ni. yang aku nak cerita sekarang tentang CINTA yes! cinta okay bukan cinta monyet mase zaman sekolah dulu. aku dah tamat zaman persekolahan lame dah ye. buat masa sekarangaku ni masih mencuba untuk mencintai seorang budak ni. okay die atas aku satu tahun dan die lagi tinggi dari aku ni. yes aku ni tak lah tinggi mane pon tinggi baru 150cm emmmm sangat kesian kan tapi takpe yang penting aku tau aku comel. hahaha (ehemjharap jangan jeles ye sayang) alahai budak ni aku kenal dekat BBM je die yang add bbpin aku dulu tau. emmmm oky okay aku tak dapat nak cerita panjang ni esok sambung lagi. nak pergi kerja dulu.......... bye bye...