Saturday, 10 March 2012

kenape die nages?

holla..........
hmmm tajuk post aku hari niey pasal "kenape die nages" tapi tapi tetapi aku citer lambat ckit laa.. ade citer lain aku mao citer sebelum bab tajuk post aku niey.. sebenarnyer aku baru balek dari kampong..bapak penat ooiii... haha ayat mcm aku pulak bawak kerete yea ta.. hik hik hik.. ala akuk ngn family aku bbalek bukan buat ape pon saje-saje je.. tengok anak-anak sedare aku.. then mymum say abg aku pon mao balek kampong gak.. bapak happy baii.. aku rindu anak buah aku yunk sebijik tu.. (sebijik?) hehe... ade laa sehari aku tido tat kampong.. mase naik kerete nak balek rumah aku.. haa die punyer laa melalak mao itot.. ala anak buah aku laa nages.. sedih pulak.. haha tapi mao buat camne bye-bye gak laa tat anak buah aku tu.. tahun niey aku cume ade 2bijik anak buah.. mao ngok dieorg.. huii comel laa .. ta caye??

haaa tengok.. comel an.. hmmmmm.... sayang dieorg ketat-ketat.. 


No comments: